Nieuw! Akkefietje! De leukste cadeaushop van Noord Nederland!

Leek, mei 2019

Op zaterdag 11 mei a.s. opent naast HairMatch een leuk cadeauwinkeltje met de naam Akkefietje. Dit eigenwijze winkeltje vol leuke cadeau-artikelen en woonaccessoires is nèt even anders dan de traditionele cadeau-winkels en zal zeker een aanvulling zijn met unieke producten en items. Ook bijzonder is de "eigen" pottenbakkerij én je kunt hier echt verse eieren halen.

Op 11 mei tijdens de feestelijke opening zal een pottenbakker aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Akkefietje is een unieke winkel, vertelt Annelies, tevens eigenaresse van HairMatch. We streven zoveel mogelijk unieke items te verkopen, dus speciaal ontworpen schalen potten vazen enz. Wil je iets origineels, dan moet je echt bij ons zijn!

Ook krijgt Akkefietje een speciale mannen-afdeling. Het is leuk om cadeaus te krijgen, maar het moet wel bij de persoon passen. Iets met een mannelijke uitstraling is normaliter wat lastiger. Ook hier gaan wij af van de gebaande paden en ben je bij ons op het goede adres.

Ook woning-inrichting is ruim aanwezig bij Akkefietje. Kortom, dit is nu écht een winkeltje waar je heen moét! Vanaf 11 mei geopend naast onze kapsalon. Tot ziens bij Akkefietje!

 

Met regelmaat plaatsen wij hier onze laatste nieuwtjes, weetjes maar ook acties en belangrijk nieuws.

Helemaal niets missen? Volg ons dan op onze Social Media kanalen.

Onze website delen met vrienden / bekenden waarderen wij ook zeer!