Een afspraak maken gaat eenvoudig. Klik op onderstaande knop en binnen enkele klikken staat de afspraak genoteerd.


Al sinds 2005 een vertrouwd adres, nu in Roden!

Vanaf de oprichting in 2005 tot 2013 werkte Hairmatch onder de naam A&A Hairfahion en waren wij gevestigd in Tolbert (gemeente Leek). In januari 2013 is onze salon verhuisd naar het groningse Leek en is de naam gewijzigd in HairMatch.

Sinds augustus 2022 zijn wij gevestigd aan de Deeling 2 in Roden!

Ons team is u graag van dienst betreffende de nieuwste haarmode voor dames en heren alsook voor kinderen. Door voortdurend workshops en cursussen te volgen, blijft ons team op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarmode. Zonder, en misschien is dit het belangrijkste, de klant hierbij uit het oog te verliezen.

“Het is voor ons het belangrijkste dat de klant zich op zijn gemak voelt en vol zelfvertrouwen onze salon verlaat”.

Deze zin is eigenlijk kenmerkend voor de gezellige sfeer welke in de salon “hangt”. Er wordt ruim de tijd genomen voor de klant waarbij ook voldoende tijd is voor een praatje. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Nu, ruim 17 jaar na de opening, is HairMatch een begrip in de wijde omgeving met een vaste klantenkring.

In onze salon maken wij gebruik van enkel top producten. Een deel van deze producten worden ook verkocht in onze salon. Daarnaast gebruiken wij producten, welke niet los te koop zijn, maar wel goede resultaten bieden bij haarbehandelingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denkt u hierbij aan producten van N/O, Malibu C alsook Olaplex. Deze producten gebruiken wij om de kwaliteit van uw haar te verbeteren of optimaal te houden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook wanneer u haarproblemen ondervindt. 

 

 

 

 

 

 

Sinds 2019 openden wij ons eigenwijze cadeauwinkeltje Akkefietje met leuke cadeaus en woonaccessoires die nét even anders zijn dan de gemiddelde cadeauwinkel. Helaas hebben wij in januari 2020 ons succesvolle winkeltje op last van de Gemeente Westerkwartier moeten sluiten omdat het bestemmingsplan niet voorzag in het runnen van een winkelactiviteit. Dit nadat een winkelier ons winkeltje aanvoerde als voorbeeld van "wildgroei buiten het centrum." Uiteindelijk heeft dit ons doen besluiten om naar Roden te verhuizen, waar we sinds 2022 gevestigd zijn aan de Deeling nummer 2. 

Sinds januari 2020 kunt u ook bij ons terecht voor de verzorging van uw wenkbrauwen. Sindsdien zijn wij gecertificeerd in het epileren, verven, waxen en het aanbrengen van de populaire hennabrows.