Wij zijn maandag 14-12-2020 geopend!

Leek, 14 december 2020

In verband met de verwachte lockdown, zijn wij maandag 14 december geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Maak snel een afspraak zo lang het nog mogelijk is.

 

Lees verder
Deze maand 15% korting op knippen

Leek, oktober 2020

Zoals eerder al genoemd bestaat Hairmatch 15 jaar. En dat gaan we vieren met leuke aanbiedingen. Zo krijgt u de gehele maand oktober maar liefst 15% korting op iedere knipbeurt. Maak snel een afspraak en wij zorgen dat u weer goed geknipt de herfst in gaat.

Lees verder
Hairmatch bestaat 15 jaar!

Leek, september 2020

In september 2005 openden we onze salon (toen nog onder de naam A&A Hairfashion) in Tolbert en nu zijn we al 15 jaar een begrip in Leek. Dit jubileum gaan we vieren. Volg ons op Facebook en Instagram (Hairmatch) en blijf op de hoogte van de acties rondom ons jubileum!

Lees verder
Gewijzigde openingstijden vanaf juni

Leek, juni 2020

Omdat we door de Coronasluitingen overspoeld werden met afspraken en we hierdoor bijzonder veel geknipt hebben, vinden we het tijd worden ook aan de gezondheid van onze medewerkers te denken.

Daarom zijn we vanaf 2 juni weer geopend op de normale openingstijden:

Lees verder
We gaan weer open!

Leek, mei 2020

Op maandag 11 mei gaan wij weer open!! Onze salon is aangepast met speciale schermen tussen de stoelen. 

U kunt online een afspraak maken via de hiervoor geldende link op de hoofdpagina. Hierbij vertrouwen wij er op dat u zich houdt aan de gestelde voorwaarden zoals het RIVM en het kabinet hebben ingsteld als voorwaarde. Wij rekenen op u!

 

Lees verder
I.v.m. Coronavirus tot 20 mei gesloten

Leek, april 2020

Vooruitlopend op een eventuele opening hadden wij in onze salon de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om u te kunnen knippen.

Ondanks onze hoop dat wij toch weer open mochten, heeft het kabinet helaas besloten dat kapsalons tot 20 mei gesloten moeten blijven. Hierdoor zal ook HairMatch tot 20 mei gesloten blijven. Mocht tussentijds worden besloten dat we toch eerder open mogen, zullen wij u uiteraard informeren.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

Blijf gezond!

 

Lees verder
Tijdelijk beschikbaar: Haarverfset: Exclusief bij HairMatch!

Leek, April 2020

Omdat we vooralsnog tot 28 april gesloten zullen blijven, kunnen wij u het volgende bieden zodat u toch in een prachtige haarkleur kunt blijven stralen...

Tijdelijk verkrijgbaar exclusief bij Kapsalon Hairmatch. Momenteel kunnen wij uw haar niet voorzien van een prachtige kleur. 

 

Lees verder
HairMatch tot 6 april gesloten ivm. Corona

Leek, 16 maart 2020.

Nederland is in de greep van het Coronavirus. Met zijn allen moeten we een steentje bijdragen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook HairMatch wil haar verantwoordelijkheid nemen en zal het advies van onze brancheorganisatie ANKO overnemen.

Onze salon zal gesloten zijn van 17 maart tot 6 april 2020.

 

Lees verder
Akkefietje per direct gesloten!

Leek, 25 januari 2020

Helaas moeten wij u meedelen dat ons cadeauwinkeltje Akkefietje PER DIRECT is gesloten. Gebleken is dat op onze locatie volgens het bestemmingsplan geen activiteit mag plaatsvinden als Akkefietje en conform de regels van de Gemeente Westerkwartier helaas niet is toegestaan. De Gemeente is eerder hierop gewezen tijdens een bijeenkomst van de Gemeente Westerkwartier en enkele lokale collega-winkeliers, waarbij een winkelier haar vragen had geuit over de activiteiten van Akkefietje op onze locatie. 

Lees verder
Nu ook Hennabrows bij HairMatch

Leek, Januari 2020

Met het behalen van de benodigde certificaten, bieden wij nu ook de populaire hennabrows. Hierdoor bent u ook voor de verzorging van uw wenkbrauwen bij HairMatch op het goede adres. 

Lees verder

Met regelmaat plaatsen wij hier onze laatste nieuwtjes, weetjes maar ook acties en belangrijk nieuws.

Helemaal niets missen? Volg ons dan op onze Social Media kanalen.

Onze website delen met vrienden / bekenden waarderen wij ook zeer!