Akkefietje, het meest eigenwijze cadeau- en woonaccessoirewinkeltje van het gehele Westerkwartier, of zou het toch (Noord) Nederland zijn?

SInds 2019 is naast onze salon cadeau en woonaccessoirewinkeltje Akkefietje geopend. Met originele cadeaus (ook voor echte stoere mannen) en leuke woonaccessoires. Het eigenwijze winkeltje is nét even anders dan gebruikelijke cadeauwinkels.

"we kregen heel vaak in de salon de vraag of er ook kadowinkels in de buurt waren of winkels met woonaccessoires. Uiteraard zijn die er ook en daar verwezen we de klanten naar toe, maar achteraf hoorden we toch vaak dat hier niet werd gevonden wat men zocht. En als je dat maar vaak genoeg hoort, begint het idee voor een uitbreiding vanzelf te komen", Omdat we dit toch los wilden zien van de kapsalon, ontstond het idee voor Akkefietje. We besloten we de ruimte naast onze salon die nog vrij was, erbij te betrekken en hier een winkel in te richten waar orginele kado's en woonaccessoires te koop zijn. En inmiddels mogen we veel mensen tot onze vaste klantenkring rekenen", aldus een trotse Annelies.

Akkefietje is echt zo'n winkeltje waar je lekker kunt struinen naar leuke woonaccessoires en orginele cadeaus die nét even anders zijn dan die je vindt bij een reguliere kadoshop.

Ook voor de stoere mannen vind u bij Akkefietje een passend kado! Kom gerust eens langs,

Akkefietje is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag!